Yliliikkuvan kehon treenin ABC 4.9.-9.10.2024

Maksaa voit maksulinkin kautta tai Smartum/ Epassi/ Edenred. Jos haluat maksaa viitesiirtona laita spostia, katja@physiofix.fi

Kerrankin oli erittäin selkeästi ohjattuja treenejä ja itselle valkeni monessa kohtaa miten väärillä lihaksilla olenkaan aiemmin liikkeitä tehnyt.Vaikka liikun aktiivisesti muutenkin, niin nämä hallitut liikkeet vasta raskaita ovatkin! Monipuolisesti tietoa, tekemistä ja täyttä vastinetta rahoille!

Tämä on sulle, jos:

 • treenaat mutta tuloksia ei synny
 • treeni kipeyttää sut helposti
 • tuntuu ettet jaksa treenata niin kuin haluaisit
 • paikallaan istuminen / seisominen kipeyttää sut
 • tiedät olevasi yliliikkuva/ hypermobiili
 • tai neuroepätyypillinen

”Tosi hyviä vinkkejä ja selkeitä opastuksia miten tehdä oikein (tai väärin). Aika monta vuotta olen tehnyt päin p:tä ja saanut varmasti kropan vielä epätasapainoisemmaksi ja holtittomaksi.”

Tämä on sulle jos haluat:

 • hallitumman, vahvemman ja kivuttomamman kehon
 • kehittyä treenissä
 • löytää oman tavan liikkua
 • löytää omaan lajiin paremman tekniikan

”Tein perjantaina lavan harjoitukset seinää vasten, hitaasti ja tuntui tosi hyvältä jälkikäteen. Oikea ja vasen on niin eriparia niin huonommalle puolelle tein tuplana. Tuntui että ryhtiin heti vaikutusta.”

TULEE MYYNTIIN ELOKUUSSA! Hinta 49,90€

Yliliikkuvuus eli hypermobiliteetti aiheuttaa todella paljon ongelmia monen kehoon. Yliliikkuvuus on muutakin kuin ominaisuus. Se on kudoksen erilaisuutta, ja se voi vaikuttaa joka puolelle kehoa.

Yliliikkuvuus ei ole kuviteltua, eivätkä sen aiheuttamat oireetkaan. Oikein treenaamalla, voit saada kipujasi kuriin, kehoasi vahvemmaksi, jaksamistasi parannettua.

Tule kuudeksi viikoksi treenaamaan ajatuksen kanssa, löytämään kehosi ja hallitsemaan sitä. Tämän jälkeen voit jatkaa itseksesi tai tulla kuukausijäseneksi Mutkalla appiin.

Kurssi sisältää kuuden viikon aikana 4.9. – 9.10.2024:

 • 6 treeniä, keskiviikkoisin tulee tallenne alustalle, jos jokin treenissä jää vaivaamaan voi FB-ryhmässä esittää kysymyksiä, johon Katja vastaa videovastauksilla.
 • 2 live Q&A sessiota, kysymyksiä voi laittaa Katjalle ennakkoon
 • FB-ryhmän, jossa voit kysellä ja saada vastauksia. Katja kerää kysymyksiä kasaan ja vastailee niihin vähintään kerran päivässä, tai tarpeen mukaan.

”Tämän viikon liikkeet on tosi tehokkaita ja minulle oikein täsmätreenejä. Pystyn tekemään kaikki ongelmitta, kun ne ovat seisaallaan tehtäviä. Tein äsken ensimmäisen kerran, hyvältä ja tarpeelliselta tuntui!”

HINTA 49,90€, myynnissä elokuussa

Tule mukaan löytämään kehosi, ja kehittämään sitä vahvemmaksi, kestävämmäksi ja kivuttomammaksi!

Tule mukaan treenaamaan ja saamaan hyviä vinkkejä jaksamiseen! Hinta 49,90€, 31.8.2024 saakka.

Tällä kurssilla minusta on toistuvasti tuntunut siltä, että vihdoinkin minut on nähty. Olet sanoittanut kaikki ne ongelmat, joista olen kärsinyt yli kymmenen vuotta ja joihin en ole saanut tällaista vastakaikua ja täsmäapua mistään muualta, vaikka olen käynyt useissa terveydenhuollon määräämissä kuntoutuksissakin. Olen saanut juuri sitä mitä kaipasin ja lähdin hakemaan: tarkasti ohjeistettuja neuvoja ja harjoituksia siihen, miten voin alkaa lisätä liikettä, kohentaa kuntoa ja parantaa lihasvoimaa ilman että siitä seuraa vahingollista kuormitusta ja sen seurauksena oireiden pahenemista ja takapakkia.

4 kommentti tähän julkaisuun: “Yliliikkuvan kehon treenin ABC 4.9.-9.10.2024

 1. Nenna De Stele

  Hei!

  Haluaisin mukaan eli ostaa tämän yliliikkuvan kehon treenin abc. Ramadanin vuoksi urheilu tauolla tosin 9.4. Saakka mutta eiköhän hyvin pääse mukaan! Voiko tämän maksaa smartumilla?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *