Kesätreenit!

Kesällä 2024 sä voit laittaa itseäsi kuntoon 20min tehotreeneillä, joita voit tehdä vaikka laiturin nokassa mökillä, veneen kannella tai omalla terassilla, ihan missä hyvälle tuntuu.

Joissain treeneissä on hyvä olla paino, joissain saatetaan tarvita kuminauhaa, ja joissain porrasta. Mutta suurimmaksi osaksi tehdään kehonpainotreenejä.

Treeneissä haastetaan kehon hahmotusta ja hallintaa, opetetaan hermostoa ottamaan käyttöön oikeat lihakset, saadaan voimaa ja liikkuvuutta kehoon. Päämääränä saada keho toimimaan mahdollisimman oikein, jotta päästään eroon nivelkivuista, joita väärät asennot ja liikkeet hypermobiiliin kehoon aiheuttavat!

Kesän jälkeen on mukavampi aloittaa syksy hyvässä kunnossa, ja samalla aloittaa ehkä joku uusi harrastus mihin ei aiemmin ole pystynyt.

Kurssin luennoilla käydään läpi teoriaa liikkumiseen, palautumiseen ja kehon hyvinvoinnin parantamiseen liittyen. Sellaista tietoa mitä hypermobiili ihminen todella tarvitsee voidakseen paremmin.

Tule mukaan laittamaan itsesi kuntoon!

Hinta vain 49,90€ / kurssi, (3,85€/sessio)

  • 10 treeniä (n.20min/treeni)
  • 3 luentoa (n.20-30min/luento)

Tai tule mukaan kuukausijäseneksi, 32,90€, jolloin kaikki vanha materiaali on sinulla käytössä jäsenyytesi ajan. Kuukausijäsenille myös 24.8.2024 livemiitti on ilmainen, jäseneksi pitänyt liittyä ennen 01.08.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *